Studio 5 nytt

Studio 5 utvider!

Etter et suksessrikt første driftsår preget av sterk vekst utvider Studio 5 både areal, satsingsområde og bemanning for å holde tritt med utviklingen
Les mer

Studio 5 blir lærlingbedrift

Helt fra starten har Studio 5 hatt som mål å være mer enn bare en arbeidsplass. Med fokus på kreativitet og fremgang skal Studio 5 lede an i utviklingen av den neste generasjonen frisører i Norge. I forrige uke startet Anastasia som første lærling hos Studio 5, og vi har tatt en prat med henne.
Les mer

Studio 5 blir VIP-salong

Studio 5 AS har på kort tid satt klare fotspor på Tromsøs frisørscene. Suksessen har ikke gått upåaktet hen, og det ferske hårstudioet kan nå smykke seg med tittelen My Trendy Hair VIP salong, som de første i Tromsø. Daglig leder Sandra Furuhovde kan friste med de ferskeste nyhetene på extensions-markedet.
Les mer

Klipper seg mot stjernene

Tre uker etter at Studio 5 åpnet dørene, peker alt i retning av at hårstudio-konseptet er en braksuksess. Etter en oppstart preget av overfylte timelister, er gründer Sandra Furuhovde i gang med å bygge opp sitt «stjernelag». Og med ansettelsen av Christine S. Isaksen er første brikke på plass.

Les mer

Realiserer lærlingedrømmen

Når gründer Sandra Furuhovde på fredag åpner dørene i sitt nye hårstudio på Stortorget, realiserer hun en 10 år gammel drøm som ble sådd av kundene hun hadde som lærling.

Les mer